Min Vintagegarderob

Hyr dina vardags- och festplagg istället för att köpa dem

Med vårt abonnemang Min Vintagegarderob hyr du med dig ett antal plagg och accessoarer hem under tre månaders tid. Tjänsten riktar sig till vintageintresserade och de som har ambitionen att minska sitt klimatavtryck, då det ligger i tiden att se över hur vi som individer agerar för att skapa en hållbar framtid. Det här är ett unikt tillfälle att ta del av vår moderna avdelning med kläder och accessoarer från 1920-talet fram till idag på över 1000 kvadratmeter.

Syftet med Min Vintagegarderob är att bidra till en cirkulär konsumtion och ett mer hållbart samhälle. I Sverige slängs 100 000 ton textil varje år och mode- och textilindustrin är en av de mest förorenande branscherna idag. Vårt abonnemang skapar möjligheten att få en cirkulär rörelse i garderoben i kombination med hållbarhet. Det ger dig även chansen att utmana dig själv och prova nya stilar som vanligtvis inte är inom ramen för ditt personliga uttryck.

Vi förvaltar ett kulturarv av kostym med högt film- och modehistoriskt värde och med detta i åtanke är vårt abonnemang Min Vintagegarderob ett exceptionellt tillfälle att få ta del av en kulturskatt.

Du är varmt välkommen att boka tid med en av våra kostymörer för en introduktion till vår moderna avdelning. Efter att du bekantat dig med kostymförrådet väljer du om du vill teckna ett abonnemang. Mer information om vad som ingår hittar du längre ned på sidan.

I abonnemanget ingår:

En tidsbokad introduktion till vår moderna avdelning med plagg, skor och accessoarer från 1920-tal till nutid

Hyra av 20 stycken valfria plagg och 10 stycken accessoarer under tre månader. Tvätt ingår ej

Enklare sömnadsändringar av 3 stycken plagg

Medlemsavgift

1.050 kr inklusive moms per månad i tre månader (totalt 3.150 kr). Priset gäller från 1 mars till 31 december 2023

Betalning för första månaden sker vid registrering på plats, med Swish eller kreditkort (vi tar tyvärr inte AMEX eller Diners)

Följande två månader betalas månadsvis via faktura. Det går även bra att betala för alla tre månader direkt på plats vid registrering

tilläggstjänster

Boka en av våra kostymörer som vägleder dig i dina val. Bokas per telefon eller mail och debiteras per påbörjad timme. Grupper om max 5 personer per tillfälle

Abonnera förrådet efter stängning för privat provning med extra tilläggstjänster som tilltugg och dryck (minst 5 personer). Pris enligt offert