VÅRT SORTIMENT

1600 kvadratmeter film- och teaterkostym

Vi har 1600 kvadratmeter film- och teaterkostym, skor och accessoarer för uthyrning till produktion. De flesta epoker, från medeltid till nutid finns representerade i vårt sortiment.

Förrådet är uppdelat i två avdelningar. Den historiska avdelningen rymmer film- och teaterkostymer; medeltid till 1910-tal samt fantasi, show och dans. Här finns även sektioner för till exempel allmoge, halloween och klerikal kostym.

På den moderna avdelningen hänger 1920-tal till nutid uppdelat per decennium. De flesta sektioner är uppdelade i fest- respektive vardagsplagg. Vi har ett stort sortiment av denim och friluftskläder, sportrelaterad kostym som teamkläder samt en avdelning för yrkesuniform inom bygg, vård, restaurang och det militära. Den moderna sidan rymmer även vintage designplagg, patinerade kläder och en barnavdelning med både historisk och nutida kostym.

Behöver du värmekläder, klädstänger, steamers och galgar kan du hyra det hos oss. I vår lilla kostymbutik hittar du det du kan tänkas behöva för kostymprov och packning. Tillsammans med ditt kostymteam är du varmt välkommen att göra research i vårt referensbibliotek. Vår personal har brett kunnande om kostym inom olika epoker.

Hör gärna av dig med frågor som rör vårt sortiment.