---- Information om Corona/Covid-19 ----

Hyr kläder för maskerad och fest

Som privatperson är du mer än välkommen att hyra kostym hos oss, vare sig du är bjuden på Halloweenfest, 70-talspartaj eller 1700-talsbal. Vi har 1600 kvadratmeter kostymer uppdelade i epok; från medeltid till nu samt en mängd dräkter i kategorierna fantasi och maskerad.

Sortimentet är till största delen från olika scen- och filmproduktioner och under ett besök hos oss kan du kombinera ihop din egen kostymering. Du har också möjlighet att boka en kostymör som går med och hjälper dig att sätta ihop och prova ut din utstyrsel.

Vi tar emot tidsbokade besök, vardagar 08.30 - 15:30. Boka din tid på telefon 08-505 334 60. Hyrperioden är 7 dagar och kostnaden baseras på vilka plagg och accessoarer du valt. Du kan reservera en kostym i upp till tre veckor innan du behöver hämta den mot en mindre veckoavgift. Möjlighet finns även att i förväg boka en kostymör som går med dig (debiteras per timme). Ring eller maila oss på kostym@independentkostym.se för aktuella prisuppgifter.

Vi har även presentkort som du kan köpa för valfri summa och använda till kostymhyra men också till en utökad upplevelse med professionell styling inför fotografering, fest, event eller annan tilldragelse. Betalning sker med Swish eller betalkort (ej Amex eller Diners).

BOKA TID FÖR UTPROVNING

Ring oss på 08-505 334 60 för att boka kostym till nästa fest!