Våra Tjänster

 

HYRA KOSTYM – PRODUKTION

Uthyrning för långfilm, tv, teater och reklam är vår specialitet. Vårt sortiment sträcker sig från medeltid till nu och hos oss finner du även värmekläder, klädhästar, steamers, galgar och annat som underlättar för din produktion. Vid behov kan du anlita våra kostymörer för utplock och assistans på location.
Du kan även låta tillverka kostym eller själv hyra en plats i vår syateljé eller något av våra projektrum under pågående produktion. Som kostymtecknare är du dessutom välkommen att ta del av vårt referensbibliotek med böcker, tidskrifter och sömnadsmönster.
LÄS MER >>

HYRA KOSTYM – MASKERAD & FEST

Som privatperson är du mer än välkommen att hyra kostym hos oss, vare sig du är bjuden på Halloweenfest, 70-talspartaj eller 1700-talsbal. Vi har 1600 kvadratmeter kostymer uppdelade i epok; från medeltid till nu samt en mängd dräkter i kategorierna fantasi och maskerad. Sortimentet är till största delen från olika scen- och filmproduktioner och under ett besök hos oss kan du kombinera ihop din egen kostymering. Du har också möjlighet att boka en kostymör som går med och hjälper dig att sätta ihop och prova ut din utstyrsel. LÄS MER >>

HYRA KOSTYM – EVENT

Klä gäster och personal till ert nästa event – vi erbjuder eventbolag och företag som anordnar sina egna festligheter att hyra accessoarer eller hela kostymeringar för olika teman. Cowboys, 1700-tal, ABBA eller The Great Gatsby – endast er fantasi sätter gränser. Ni kan också anlita våra kostymörer för utplock, kostymprov och som påklädare på plats under eventets gång.
LÄS MER >>
SKICKA INTRESSEFÖRFRÅGAN >>
[ninja_forms_display_form id=3]

HYRA PROJEKTPLATS

Våra lokaler rymmer fem mask- och kostymloger av olika storlek där produktioner kan hyra in sig för både långfilm, tv och kortare reklamprojekt. De större rummen passar även utmärkt för repetitioner och kollationeringar. Utöver det har vi ett par bokningsbara öppna utrymmen för kostymprov och ett antal platser i vår syateljé.
För mindre kostymprov kan stylister och kostymtecknare boka tid i enstaka provrum mot en avgift per medverkande och dag, beroende på platstillgång. Denna kostnad debiteras ej vid hyra av projektrum. Kontakta oss på kostym@independentkostym för priser och mer info om våra olika rum.
LÄS MER >>

TILLVERKA KOSTYM

I vår syateljé tillverkar vi kostym till alla typer av produktioner. Det är också möjligt för produktioner att själva hyra in sig i ateljén.
SKICKA INTRESSEFÖRFRÅGAN >>
[ninja_forms_display_form id=4]

ANLITA KOSTYMÖR

Våra kostymörer har bred erfarenhet inom yrket och kan anlitas vid allt ifrån större projekt för drama, reklam, event och utställningar till mindre utplock, kostymprov samt assistans på inspelningsplats. Du kan också boka oss för måttagning och research.
Våra kostymörer är ansvariga för det hedersvärda uppdraget att med jämna mellanrum under året ställa ut kostym från både bioaktuella och äldre svenska filmer i Filmhuset på Gärdet i Stockholm.
LÄS MER >>
 

STUDIEBESÖK

Nyfiken på att se vårt 1600 kvm stora kostymförråd och veta mer om oss? Vi erbjuder guidade rundvandringar då vi visar upp vårt sortiment med blandade godbitar och berättar om vår verksamhet. För att alla ska kunna tillgodogöra sig informationen rekommenderar vi att ni inte är fler än 10 personer. Rundvandringen varar ca 45 minuter och den som därefter har lust att stanna kvar och prova kostymer får gärna göra det! För aktuell prisuppgift och bokning kontakta kostym@independentkostym.se